A kaszinó bónuszok jelentősége az online szerencsejátékban

A bónuszok az online kaszinók által kínált legjobb funkciók lehetnek. A szárazföldi kaszinókban a bónuszok száma nagyon kevés, és kizárólag a nagy hengerrel rendelkező ügyfelek számára szólnak: a „rendes” játékosok nem használhatják ki őket. Az online kaszinókban minden játékost VIP-ként kezelnek, és számos bónuszban részesülhet. Ezek a promóciók hihetetlenül hasznosak, ha helyesen választják meg őket. Ez lehetővé teszi, hogy megduplázza a kezdő költségvetést, vagy akár folytassa a játékot akkor is, ha nincs pénze. Természetesen ezeknek az előnyöknek a megszerzéséhez helyesen kell megválasztani őket, és tudniuk kell mire figyelni. Az alábbiakban mindkét témáról információt nyújtunk, és lehetőséget adunk a legjobb bónuszok kiválasztására.
Fő bónusz típusok
Mielőtt belekezdenénk, emlékezzünk röviden a promóciós ajánlatok alapvető típusaira. Az alább felsorolt ​​promóciók példáit megnézheti a Vulkan Vegas bónuszok oldalán.
Nincs betéti bónusz: Amint a tagsági folyamat befejeződik, néhány ingyenes pörgetést vagy készpénzegyenleget jóváírnak számláján. Ezekért nem kell betétet befizetnie. A pörgetések száma és / vagy a készpénz összege nagyon alacsony, de még mindig elegendő néhány órányi játékélményhez. Sőt, ha nyer egy díjat, megtarthatja azt.
Első befizetési bónusz: Az első befizetést a kaszinó bizonyos arányban megegyezi. Például, ha ez az arány 100%, és befizet 10 EUR-t, további 10 EUR-t ingyen adunk hozzá a számlájához. Néha az egyezési arány akár 300% vagy akár 400% is lehet. Gyakran ez az ajánlat számos ingyenes pörgetést tartalmaz. Az első betéti bónuszt csak egyszer használhatják fel az új tagok.
Betéti bónusz: Ez a bónusz biztosítja, hogy minden befizetése egy bizonyos arányú legyen. Az első betéti ajánlattól eltérően folyamatosan felhasználható. Más szóval, ez egy határozatlan bónusz, és automatikusan alkalmazandó minden befizetéskor.
Az online kaszinókban további típusú bónuszok is elérhetők, de elmondhatjuk, hogy a fenti három a leggyakoribb. Ezen akciók mindegyike más előnyt kínál. A betéti bónusz nélkül aktív egyenleg nélkül játszhatsz játékokat, és valódi nyereséget nyerhetsz. Az első befizetési bónusz növeli az eredeti költségvetést. A betét-egyeztetés lehetővé teszi, hogy hosszú távon rendszeresen bankroll legyen. Mindezek jól hangzanak, de ha nem megfelelően választják meg őket, akkor ezeknek az előnyöknek egyikét sem érheti el. Tehát milyen szempontokat kell figyelembe venni a promóciók kiválasztásakor?
Hogyan lehet megtalálni a legjobb bónusz ajánlatokat
Először azt kell megvizsgálni, hogy mennyire reális a javaslat. Ha egy ajánlat túl jól néz ki, hogy igaz legyen, akkor nem igaz. Ha egy kezdeti betéti ajánlatot lát 600% -os egyeztetési aránnyal, akkor gyanakvónak kell lennie, nem pedig örülni. Egyetlen online kaszinó sem tud ilyen árat kínálni szigorú feltételek nélkül. Ezért el kell olvasnia a bónusz feltételeit.
Először nézze meg, mi a fogadási ráta. Minden bónuszhoz szükséges egy bizonyos tét, a bónuszok száma e követelmény nélkül nagyon kevés, és néhány kivételes példára korlátozódik. A fogadási ráta meghatározza a fogadni szükséges pénzmennyiséget, és ideális esetben nem lehet magasabb 35x40x-nél: Minél alacsonyabb, annál jobb. A 40x-nél magasabb követelményeket nagyon nehéz teljesíteni, és túl sokáig tart.
Nézze meg, milyen korlátozások vannak érvényben a fiókjára. Amíg a fogadási követelmény teljesül, bizonyos korlátozásokat alkalmazunk a fiókjára, és ez normális. Ezeknek a korlátozásoknak azonban tisztességeseknek kell lenniük. Például azok a feltételek, amelyek a maximális fogadást 1 CAD-re korlátozzák, tisztességtelenek és túlságosan meghosszabbítják a folyamatot. Ennek a határnak ideális esetben legalább 5 CAD-nek kell lennie. Hasonlóképpen derítse ki, hogy a feltételek teljesülése előtt történő visszavonás visszavonja-e a bónuszt. Ha van ilyen követelmény, akkor lehet, hogy hosszabb ideig folytatnia kell a játékot visszavonás nélkül.
Nézze meg, hogy mely játékokkal teljesíthető a fogadási követelmény. A bónusz a tiéd, és bármelyik játékban felhasználhatja. A kaszinók azonban jobban szeretik, ha a fogadási folyamat egy adott játéktípussal fejeződik be, és szinte mindig használják a Nyerőgépek online. Amíg a fogadási követelmény aktív, csak a nyerőgépes fogadások számítanak. Más játékok tétjei kevesebbet vagy egyáltalán nem járulnak hozzá. Röviden: előfordulhat, hogy egy bizonyos típusú játékot kell játszani, amíg a tét nem teljes.
A helyes megválasztás után minden kaszinó bónusz bizonyos előnyt jelent Önnek. Ez nemcsak az új tagokra vonatkozik, hanem a meglévő tagokra is. A betétek egyeztetése mellett a meglévő tagok heti ajándékokat és hűségpontokat is kereshetnek. Ezek a pontok felhasználhatók exkluzív bónuszok feloldásához bizonyos összeg elérése után. Ezért javasoljuk, hogy hűségprogrammal rendelkező online kaszinókat válasszon.

Enjoy my articles and arts.

Enjoy my articles and arts.